Üzlet

/Üzlet/
 • Könyv

  Könyv (6)

 •   A megvilágosodás felé számtalan út vezet, az egyik  A Csodák Útja. 3 érdekes és értékes gondolatot szeretnék neked kibontani ebből a csodákkal teli könyvből, ami elsőre megragadott engem is:
  1. „A valóság sohasem ijesztő.”
  2. „Mindenben csak a múltadat látod.”
  3. „Igazság csak egyetlen egy van.”
  A Csodák Tanítása c. könyv, voltaképp 5 könyvet kapsz egyben, mely  a következőket tartalmazza egy kötetben: - A szerzők előszava arról, hogyan készült a mű - Csodák Tanítása Törzsszöveg
  (***A törzsszöveg nyelvezete kissé archaikus, a bibliához hasonló kinyilatkoztatás szerű, aki ezen túl tud lépni, nagy kincs birtokába kerülhet.)
  - Csodák Tanítása Munkafüzet - Tanári Kézikönyv - Fogalomtár „ A csodák az élet természetes velejárói, ha nincsenek jelen az életünkben, az azt jelenti , hogy valami nincs rendben” ( A Csodák Tanítása, 1977) Ha úgy érzed, hogy az életed nem pont olyan fényes, ahogy  a fenti idézetben található, nem is tudok nagyobb ajándékot elképzelni számodra, mint, hogy MEGAJÁNDÉKOZD MAGAD A TISZTÁNLÁTÁS LEHETŐSÉGÉVEL! A "munkafüzet" elvégzésekor olyan érzésed lesz, mintha folyamatosan tisztulna le képzeletbeli szemüvegedről a kosz, amin át eddig az életedet, másokat és a világot szemlélted. Az életem telis tele volt és van szinte naponta, olyan meseszerű csodákkal és szinkronicitásokkal - hagyományos értelemben vett véletlenekkel – amik valóban a lehetetlennel egyenértékűek . A legtöbb ilyen történetemnek köze sincs az általunk logikusnak gondolt világképhez. Ám a kvantumfizikusok világképébe nem csak hogy bele illik, hanem azt kell , hogy mondjam, hogy épp ezek a véletlenek kiáltottak magyarázatért egész eddigi életünkben a legjobban. Jómagam gyermekkorom óta ebben a kvantumvalóságban élek, és szeretnélek Téged is meghívni ebbe  a valóságba, ahol CSODÁK SZEGÉLYEZIK MINDEN IGAZ LÉPÉSEDET! Egy Csodákkal teli Útra szeretnénk invitálni a könyvben található 365 rövid leckével, amivel a saját tempódban lehetsz képes napról napra vagy leckéről leckére MEGTISZTÍTANI AZ ÉRZÉKELÉSEDET. ***Csoport találkozóinkon alkalom nyílik a tanításokkal kapcsolatos kérdések megvitatására is.
 • Dr. David R. Hawkins legfrissebb magyar kiadású könyve valódi "receptkönyv" a stresszmentes, nyugodt, kiegyensúlyozott, egészséges és tudatos élethez,  érdemes kézikönyvként kezelni, és időnként újra olvasni egyes fejezeteit, attól függően, MILYEN ÉRZELMI ÁLLAPOTOKAT kívánunk hatékonyan kezelni!  
 • Dr. David R. Hawkins életműve és könyve ABBAN SEGÍT hogy RÁTALÁLJ és KAPCSOLATBA LÉPJ és ÉLJ az ERŐ-vel, egész világunkat formáló és irányító és mindennek időt, teret és mértéket szabó NAGYBETŰS ERŐVEL! MILYEN LENNE EGY OLYAN VILÁGBAN ÉLNI, AHOL NEM ÉRDEMES HAZUDNI? Nem érdemes, mert bárki ellenőrizheti, hogy az adott állítás IGAZ VAGY SEM. Könyvével a világhírú megvilágosodott orvos Dr. David R. Hawkins pontosan ERRE AD LEHETŐSÉGET. ERŐ kontra erő c. könyvét  világszerte TÖRTÉNELMI SAROKKŐNEK tekintik. A kisbetűs erő a könyv címében az, amivel a kicsinyes részünk, az elménk próbálkozik világokat alkotni és létrehozni, amiben fizikai erőnket használva, SOKSZOR JÓ SZÁNDÉKKAL, DE TELJESEN ÖNTUDATLANUL pokollá tesszük a saját, mások és még Földünk életét is.  Van azonban egy NAGYBETŰS ERŐ, ami bennünket is alkotott, ami a gyermeket növeszti a nők méhében, ami a fűvet és a fákat növeszti és irányt és mértéket szab a természet csodás elemeinek, szélnek, áramlásnak, bolygók vándolrásának és szívünk dobbanásának. Ez a KÖNYV ABBAN SEGÍT hogy RÁTALÁLJ és KAPCSOLATBA LÉPJ és ÉLJ ezzel a  NAGYBETŰS ERŐVEL! Teréz anya ajánlása Dr. Hawkins könyvéhez: "Csodálatos írás!... A szavaival ön örömet, szeretetet és együttérzést terjeszt. Mint tudja, ezeknek a gyümölcse a lelki béke" Lee Iacocca, az amerikai autóipar nagymenője, a Ford egykori vezérigazgatója és a Chrysler jelenlegi elnöke ma Amerika első számú nemzeti hőse ajánlása Dr. Hawkins könyvéhez: "Különösen időszerű, jelentősen hozzájárul azoknak a problémáknak a megértéséhez és kezelni tudásához, amelyekkel manapság szembe kell néznünk!" Sheldon Deal, az alkalmazott kineziológia nemzetközi kollégiumának elnökének ajánlása: "Lenyűgöző! Mestermunka! Életmű!" ***A könyv némely része tudományos értekezés, nem futható át olyan gyorsan, mint egy románc regény,  ám valóságunk működésének mélyebb megismeréséhez és az igazság kiderítéséhez elengedhetetlen, kiváló tanulmány.