A Csodák Tanítása – The Course in Miracles

//A Csodák Tanítása – The Course in Miracles

A Csodák Tanítása – The Course in Miracles

6.990 Ft

 

A megvilágosodás felé számtalan út vezet, az egyik  A Csodák Útja.

3 érdekes és értékes gondolatot szeretnék neked kibontani ebből a csodákkal teli könyvből, ami elsőre megragadott engem is:

  1. „A valóság sohasem ijesztő.”
  2. „Mindenben csak a múltadat látod.”
  3. „Igazság csak egyetlen egy van.”

A Csodák Tanítása c. könyv, voltaképp 5 könyvet kapsz egyben, mely  a következőket tartalmazza egy kötetben:

– A szerzők előszava arról, hogyan készült a mű

– Csodák Tanítása Törzsszöveg

(***A törzsszöveg nyelvezete kissé archaikus, a bibliához hasonló kinyilatkoztatás szerű, aki ezen túl tud lépni, nagy kincs birtokába kerülhet.)

– Csodák Tanítása Munkafüzet

– Tanári Kézikönyv

– Fogalomtár

„ A csodák az élet természetes velejárói, ha nincsenek jelen az életünkben, az azt jelenti , hogy valami nincs rendben” ( A Csodák Tanítása, 1977)

Ha úgy érzed, hogy az életed nem pont olyan fényes, ahogy  a fenti idézetben található, nem is tudok nagyobb ajándékot elképzelni számodra, mint, hogy MEGAJÁNDÉKOZD MAGAD A TISZTÁNLÁTÁS LEHETŐSÉGÉVEL! A “munkafüzet” elvégzésekor olyan érzésed lesz, mintha folyamatosan tisztulna le képzeletbeli szemüvegedről a kosz, amin át eddig az életedet, másokat és a világot szemlélted.

Az életem telis tele volt és van szinte naponta, olyan meseszerű csodákkal és szinkronicitásokkal – hagyományos értelemben vett véletlenekkel – amik valóban a lehetetlennel egyenértékűek . A legtöbb ilyen történetemnek köze sincs az általunk logikusnak gondolt világképhez.

Ám a kvantumfizikusok világképébe nem csak hogy bele illik, hanem azt kell , hogy mondjam, hogy épp ezek a véletlenek kiáltottak magyarázatért egész eddigi életünkben a legjobban. Jómagam gyermekkorom óta ebben a kvantumvalóságban élek, és szeretnélek Téged is meghívni ebbe  a valóságba, ahol CSODÁK SZEGÉLYEZIK MINDEN IGAZ LÉPÉSEDET!

Egy Csodákkal teli Útra szeretnénk invitálni a könyvben található 365 rövid leckével, amivel a saját tempódban lehetsz képes napról napra vagy leckéről leckére MEGTISZTÍTANI AZ ÉRZÉKELÉSEDET. ***Csoport találkozóinkon alkalom nyílik a tanításokkal kapcsolatos kérdések megvitatására is.

Kategória:

Product Description

A CSODÁK TANÍTÁSA segít érzékelésünk helyreállításában, segít megkülönbztetni a valós doglokat, az illúzióktól, különbséget téve TUDÁS és ÉRZÉKELÉS között. A Tudás maga az Igazság, amely megváltoztathatatlan, örökkévaló, és minden ellentmondástól mentes. Nincs ellentéte és nincs vége. Egyszerűen csak létezik.

A megbocsájtás az emlékezés eszköze, ezáltal fordul visszájára a világ gondolkodása. Ha múltunk egyetlen darabkája se korlátoz már bennünket, emlékezni fogunk Istenre. A tanulás, csak eddig juthat. H akészen állunk Maga Isten fogja megtenni az utolsó lépést, hogy visszatérhessünk Hozzá.

A Csodák Tanítása c. könyvet itt megrendelheted, mely  a következőket tartalmazza egy kötetben:

– A szerzők előszava arról, hogyan készült a mű

– Csodák Tanítása Törzsszöveg

(***A törzsszöveg nyelvezete kissé archaikus, a bibliához hasonló kinyilatkoztatás szerű, aki ezen túl tud lépni, nagy kincs birtokába kerülhet.)

– Csodák Tanítása Munkafüzet

– Tanári Kézikönyv

– Fogalomtár

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “A Csodák Tanítása – The Course in Miracles”