QUANTUM UGRÁS WORKSHOP

“Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése.”  
Weöres Sándor

Élmény Workshop+5 db ajándék könyv+ 3 db fa

36.000 Ft helyett 19.500 Ft

QUANTUM UGRÁS WORKSHOP

Szunnyadó képességeink felébresztésére

ÉLMÉNY WORKSHOP+ 5 db ajándék könyv+ 3 db fa

A csomag tartalma:

1 napos Quantum Ugrás  Workshop. 19.500 Ft Személyes vagy online részvételi lehetőséggel. (Negyedévente kerül megrendezésre budapesti helyszínen: 2017 január 21, április 22, július 22 és október 21-ei időpontokban. Bármelyikre lehet jelentkezni a csomag megvásárlásával.)

5 db ajándék könyv:
Elengedés – David R. Hawkins (3.900 Ft értékben)
Erő kontra erő – David R. Hawkins (2990 Ft értékben)
A Kötés – Lynne McTaggart (2.900 Ft értékben)
Ahogyan gondolod – James Allen (hangos könyv) (2.900 Ft értékben)
Szökés az elme börtönéből – Tarnóczy Vilmos (3.500 Ft értékben)

A csomag megvásárlásával hozzájárulsz 3 db fa elültetéséhez és felneveléséhez is a Mitér Tudatműhely és a Weforest alapítvány közreműködésével. Mert jót cselekedni jó!
ecoproject

Megrendelem a csomagot most!

quantumpack

Miről szól a workshop és a könyvek?

A legújabb tudományos kutatási eredmények szinte teljes paradigmaváltást követelnek az emberek lehetőségei és képességeinek kibontakoztatása területén.

Az élmény workshop tematikája tulajdonképpen az ajándék könyvek tanításainak esszenciáját képezi. Olyan könyvekről van szó, melyek képesek teljesen új pályára állítani az életedet, hogy  megismerd igazi önmagadat, letisztázd valódi céljaidat, amelyekhez a lényed legmélyén vannak kódolva a megvalósításhoz szükséges képességek és a folyamatos, kiapadhatatlan hajtóerő.
Könnyen lehet, hogy szinte egész életedben fordítva ültél életed lován, olyan ideák és célok megvalósításán munkálkodva, amelyek szinte soha nem hozták, nem hozzák azokat az eredményeket, örömet és boldogságot, amiket vártál tőlük.
A könyvek tartalmának átolvasása már önmagában is erőt adó és inspiráló.

A Quantum Ugrás workshopot évente 4 alkalommal rendezzük meg (2017 január 21, április 22, július 22, október 21).

 

Elengedés
elengedes borító

Dr. David R. Hawkins legfrissebb magyar kiadású könyve valódi “receptkönyv” a stresszmentes, nyugodt, kiegyensúlyozott, egészséges és tudatos élethez,  érdemes kézikönyvként kezelni, és időnként újra olvasni egyes fejezeteit, attól függően, MILYEN ÉRZELMI ÁLLAPOTOKAT kívánunk hatékonyan kezelni!

Dr. Hawkins által részletezett ELENGEDÉS  nem csak egy könyv, hanem a LEGKIVÁLÓBB TUDATI TECHNIKA, egy olyan EGYSZERŰ és HATÉKONY “módszer”, melynek segítségével FELSZÁMOLHATJUK a szeretet, az öröm, a siker és az egészség sőt, még a megvilágosodás BELSŐ GÁTJAIT is.
Az Elengedésnek ÉLETÜNK BÁRMELY TERÜLETÉN hasznát vehetjük, legyen az FIZIKAI, LELKI vagy SZELLEMI KIHÍVÁS, amivel szembe nézünk éppen.
A könyvben vázolt ÖSSZEFÜGGÉSEK és ELEGÁNS módszerek, nem csak a kiváncsi olvasónak VÁLNAK JAVÁRA, hanem MINDEN SZAKEMBERNEK is aki, a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, a tanítás, az önsegítés, a szenvedélybetegségek, a szociális munka vagy épp a spirituális fejlődés területén munkálkodik.

VEZETŐ BEOSZTÁSBAN DOLGOZÓKNAK, MANAGEREKNEK, POLITIKUSOKNAK, ÉRTÉKESÍTŐKNEK, vagy iskolákban, óvodákban, bölcsödékben, kórházakban illetve HR-es dolgozóknak KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! :)

Az Elengedés KÓDOLVA VAN emberi természetünkben, de csak nagyon sok szenvedés árán sajátítható el a hétköznapi öntudatlan elme számára. VAGY MEGTANULJUK elménkben, szívünkben ÁTÉLNI ezt a BELSŐ ELMOZDULÁST, VAGY ÁLDOZATAI LESZÜNK események természetes sorának, amelyekkel mindannyian találkozunk életünk során.

A Kötés
kötés

Mit tehetünk széteső világunk megmentéséért?

Jól ismert Lynne McTaggart a magyar közösség számára a „Mi a csudát tudunk a világról” című filmből és „Az energiamező” című könyve révén. E műnek továbbvitele, szerves folytatása A kötés:
A nyugati tudomány és kultúra arra tanít minket, hogy individuumként tekintsünk magunkra. Ma azonban egy forradalmian új értelmezés kezd kibontakozni az élvonalbeli fizikai, biológiai és pszichológiai kutatásoknak köszönhetően:

Ami igazán számít, az nem magában álló, elszigetelt entitás, az egyedek, hanem az őket összefűző köztes tér, a kapcsolat a dolgok között: A KÖTÉS.

Lynne McTaggart lebilincselően izgalmas, szórakoztató, tudományos munkájában egy új világkép felvázolása mellett részletesen kidolgozott tervvel is előáll: Miként lehetne holisztikusabb gondolkodásmódot, együttműködőbb kapcsolatokat és összetartóbb társadalmat létrehozni?

„Vannak jó, fantasztikusan jó és kihagyhatatlan könyvek. A Kötés kihagyhatatlan.”
Dr. Domján László

Erő kontra erő
erőkontra erő

Dr. David R. Hawkins életműve és könyve ABBAN SEGÍT hogy RÁTALÁLJ és KAPCSOLATBA LÉPJ és ÉLJ az ERŐ-vel, egész világunkat formáló és irányító és mindennek időt, teret és mértéket szabó NAGYBETŰS ERŐVEL!

MILYEN LENNE EGY OLYAN VILÁGBAN ÉLNI, AHOL NEM ÉRDEMES HAZUDNI?
Nem érdemes, mert bárki ellenőrizheti, hogy az adott állítás IGAZ VAGY SEM.
Könyvével a világhírű megvilágosodott orvos Dr. David R. Hawkins pontosan ERRE AD LEHETŐSÉGET.
ERŐ kontra erő c. könyvét  világszerte TÖRTÉNELMI SAROKKŐNEK tekintik.

A kisbetűs erő a könyv címében az, amivel a kicsinyes részünk, az elménk próbálkozik világokat alkotni és létrehozni, amiben fizikai erőnket használva, SOKSZOR JÓ SZÁNDÉKKAL, DE TELJESEN ÖNTUDATLANUL pokollá tesszük a saját, mások és még Földünk életét is.  Van azonban egy NAGYBETŰS ERŐ, ami bennünket is alkotott, ami a gyermeket növeszti az anyák méhében, ami a füvet és a fákat növeszti, irányt és mértéket szab a természet csodás elemeinek, szélnek, áramlásnak, bolygók vándorlásának és szívünk dobbanásának. Ez a KÖNYV ABBAN SEGÍT hogy RÁTALÁLJ és KAPCSOLATBA LÉPJ és ÉLJ ezzel a  NAGYBETŰS ERŐVEL!

Teréz anya ajánlása Dr. Hawkins könyvéhez:

“Csodálatos írás!… A szavaival ön örömet, szeretetet és együttérzést terjeszt. Mint tudja, ezeknek a gyümölcse a lelki béke”

Lee Iacocca, az amerikai autóipar nagymenője, a Ford egykori vezérigazgatója és a Chrysler jelenlegi elnöke ma Amerika első számú nemzeti hőse ajánlása Dr. Hawkins könyvéhez:

“Különösen időszerű, jelentősen hozzájárul azoknak a problémáknak a megértéséhez és kezelni tudásához, amelyekkel manapság szembe kell néznünk!”

Sheldon Deal, az alkalmazott kineziológia nemzetközi kollégiumának elnökének ajánlása:

“Lenyűgöző! Mestermunka! Életmű!”

***A könyv némely része tudományos értekezés, nem futható át olyan gyorsan, mint egy románc regény,  ám valóságunk működésének mélyebb megismeréséhez és az igazság kiderítéséhez elengedhetetlen, kiváló tanulmány.

Szökés az elme börtönéből
szokes

Mit szólnál hozzá, ha csak nyolc napod lenne ahhoz, hogy felhívd a világ figyelmét valamire, amivel a kilencedik napon több millió ember életét menthetnéd meg a kínhaláltól?

Ha nem sikerül kitalálnod valamit, a kilencedik napon a Föld civilizált(nak vélt) lakosságának háromnegyedét fosztanák meg a szabadságától és országok százai lennének kénytelenek heteken belül a bimbózó demokráciájuk helyett újra diktatúrában élni.
Megkeresnél egy újságírót? Betelefonálnál a tévébe?
Sajnos olyan információt kell átadnod a világnak, amit a fősodrású média sosem közvetítene. Nem teszi, hiszen az információ egy része teljesen romba döntené a világban jelenleg uralkodó hatalmi és gazdasági rendszereket egyaránt.
Nem teszi, mivel az információ egy másik része teljesen felkavarná az embereket a saját életükkel és képességeikkel kapcsolatban.
Egy néhány emberből álló, maroknyi kis csapat mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Összefognak, hogy megmentsék a világot.

A következő rendkívül megtisztelő üzenetet Egres Katinka színművész küldte tovább nekem:
“Kérlek add át üdvözletemet Tarnóczy Vilmosnak, mert könyve mind stílusában, mind mondanivalójában értékes munka.”
kassai
Kassai Lajos
Lovasíjász

“Kedves Vilmos!
Kezdeném azzal, számomra a könyved esszencia az életről, amelyet TANKÖNYVVÉ kellene tenni!

Jó magam 26 éve próbálom ezeket az elveket tanítani a karate nyelvén, de most már tudom elolvasva a könyvedet, hogy nagyon rossz nyelvezetet használtam ezidáig! A könyv olvasásakor folyamatosan a sírás fojtogatott a felismerések és a jó érzések miatt!”
rohonyiistvan
Shihan Rohonyi István
5.danos Kyokushin mester
www.velenceikarate.hu

“Kedd este kezdtem olvasni a könyvet. Egész éjjel olvastam. Szerda reggel szabadságot vettem ki a munkahelyemen, hogy befejezhessem, délután pedig vonaton ültem, mert mindenképpen találkozni akartam az íróval.”
Tarjániné Ani – Komárom

“Ismerem az abbcenter mögötti koncepciót, 3 éve olvasom a hírleveleket, többször voltam klubtalálkozón is. Látom mi történik a világban nap mint nap és sokat töröm a fejem, vajon mi fogja mindezt megváltoztatni? Azt hiszem egy ilyen könyv, ha sokakhoz eljut, sokat segíthet.”
Virizlai Tamás – Sopron

“Van benne minden. Üldözés, cselszövés, bimbózó románc és valódi mondanivaló. Van benne spiritualitás, ugyanakkor gyakorlatias. Igazi filozófiai kalandregény. Teljesen új műfaj a számomra.”
Kórodi Anita, Veszprém

“A történelem során szinte minden nagy dolog egy könyvvel kezdődött. Minden rossz és minden jó egyaránt. Itt egy könyv, benne a világ összes problémája, a világ összes bölcsessége, és egy lehetséges megoldás. Azt hiszem az egyetlen megoldás. Élni kellene vele!
Először arcon vág, azután letaglóz, utána pedig felemel.”
Dorogi Péter – Nyíregyháza

Ahogyan gondolod – hangoskönyv

ahogyan-gondolod-boritokeszJames Allen könyve, az Ahogyan gondolod a világ minden részéről milliókat ösztönzött és részben felelős a teljes személyiség-fejlesztő iparág megszületéséért. A könyv elolvasása erős inspirációt ad ahhoz a felismeréshez, hogy az ember képzeletei valósággá válhatnak, körülményein változtatni tud, a gondolatok erejének köszönhetően. A szerző gondolatébresztőnek szánta a könyvet, hogy arra ösztökéljen férfiakat és nőket, hogy felfedezzék és felfogják az igazságot, hogy “Ők maguk formálói önmaguknak” gondolataik által, amelyeket önmaguknak választanak és önmagukban megerősítenek.

A szerző gondolatait Egres Katinka színművész előadásában hallgathatjuk hangoskönyv formában.
Érdemes  esténként lefekvéskor vagy napközben munkába menet, amikor csak tudod újra és újra hallgatni az elhangzó gondolatokat, mert a briliáns, lényegre törő és szívhez szóló megfogalmazásnak köszönhetően rendkívül nemes magvak tudnak megfoganni és szárba szökni lényünk legmélyén. És ez az, ami minden későbbi cselekvésünknek a hajtóereje lesz.

Fejezet címek:
– Előszó – James Allen
– Gondolatok és jellemvonások
– A gondolat hatása a körülményekre
– A gondolatok hatása az egészségre és a testre
– Gondolat és cél
– A gondolat-tényező a megvalósításban
– Jövőképek és ideálok
– Békesség és derű

Megrendelem a csomagot most!

Éld meg, hogy megérthesd!

Bár mind az öt könyv fantasztikus információkat tartalmaz, nagyon sok felismeréshez juttatva az olvasót, könnyen lehet, hogy az információk és az újszerű nézőpontok még a tudományos bizonyítékok ellenére is szinte a hihetetlen kategóriát súrolják jelenlegi valóságképünkhöz képest.

Ezért kerül megrendezésre negyedévente a Quantum ugrás gyakorlati workshop, ahol élményszerűen is átélhetjük, begyakorolhatjuk a legfontosabb technikákat, melyekkel életünk minden területén igazi ÁTTÖRÉSEKET érhetünk el. (A workshop budapesti helyszínen kerül megrendezésre és mindig szombati napra esik.)

 

“Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,
Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot.”
Kazinczy Ferenc

A Quantum Ugrás csomag megvásárlásával most 3 fát is elültetünk és felnevelünk a nevedben a Weforest alapítvány és a Mitér Tudatműhely közreműködésével.

ecoproject

fejlec_szokes1

Akik már jártak Mitér élmény workshopon

Megrendelem a Quantum Ugrás Csomagot

A Quantum Ugrás workshop ajándék könyveit December 22-ig történő megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk házhoz. Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük meg a fizetési információkat. A csomag végösszegét, 19.500 Ft-ot előre utalással vagy postafiókban történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. Az összeg beérkezése után azonnal postázzuk a könyveket, illetve a hangoskönyv letöltési útmutatóját. Kérjük jelöld be, hogy milyen módon is mikor kívánsz részt venni a workshopon. Ez később még módosítható, de érdemes a könyvek elolvasása után időzíteni. Kérdés esetén írj az info@miter.hu címre vagy hívd a 06 70 315 6820-as telefonszámot!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Szállítási cím irányítószáma:*
Város:*
Utca, hsz, emelet, ajtó, stb.:*
Telefonszám:*
Számlázási név, cím (ha más, mint a szállítási):
Workshop formája:* Online (otthonról) tudok csak részt venni az eseményen
Személyes részvétel 2017 január 21.
Személyes részvétel 2017 április 22.
Személyes részvétel 2017 július 22.
Személyes részvétel 2017 október 21.
Egyéb megjegyzés:Köszönjük megrendelésedet, a könyvekhez jó olvasást kívánunk, és reméljük mielőbb találkozunk személyesen is!

Sok szeretettel,

Egres Katinka és Tarnóczy Vilmos
miterteam