Egres Katinka és Tarnóczy Vilmos
Mitér alapítók

Két teljesen különböző helyről, különböző utakon indultak el az önismeret rögös útján. Katinka már fiatalon kénytelen volt megismerkedni az öngyógyítás fortélyaival, boldogságkeresésről, önismeretről szóló írásai sokaknak segített saját krízishelyzeteik megoldásában.
A “MAG VAGY Elmélet” megalkotója, nemzetközi színművészként, külföldi filmes karrierje előszobájából fordult vissza és költözött haza Magyarországra,  belső hívást érezve a magyar emberek sorsának gyógyítására. Első saját filmes alkotása sokakat inspirált egy magasabb minőségű élet lehetőségére: „Álomból Valóság – Damanhur” címmel.

Vilmos autószervizes vállalkozóként (www.vilko.hu) indult, majd szervizeinek népszerűsítése kapcsán fordult az internet világa felé és megalapította az abbcenter.com információs közösségi portált. Kiterjedt ügyfélkörének és az internetes virtuális közösségnek köszönhetően rövid időn belül betekintést nyerhetett a társadalom teljes keresztmetszetébe.
2008-ban indította útjára a Kvantum Klub, szemléletfejlesztő beszélgető esteket (www.kvantumklub.hu). Felismeréseiből és belső útjának tapasztalataiból megírta első könyvét „Szökés az elme börtönéből” címmel, ami rövid idõn belül Bestseller lett a magyar könyvpiacon.

Mindketten szép sikereket tudhatnak maguk mögött itt a harmadik dimenzióban, folyamatos kihívások és önmaguk legyőzése révén alakult ki erős küldetés tudatuk.
Közös jellemvonásuk mindkettőjüknek, hogy gyermekkoruk óta megfigyelőként voltak jelen a mindennapokban és legfőbb belső hajtó erejük az igazság és a valóság keresése volt.

Mivel a világ problémáira az egyetlen létező megoldást az emberben MAGában látják és az emberi tudatszint emelkedésében, már több éve egyenként is önismerettel, közösségszervezéssel kapcsolatos előadásokat tartottak, közösségi találkozókat szerveztek, mikor a sors összevezényelte őket. Azóta közösen munkálkodnak a globális problémák lokális megoldásain, az emberek belső potenciáljainak minél hatékonyabb feltárásán. Hiszik és tudják, hogy csak azt és olyan minőséget vagyunk képesek megteremteni a külvilágunkban, ami a belső világunkban már szilárdan létezik. Minden energiájukkal azon vannak, hogy ne csak a saját, de gyermekeik, közelebbi és távolabbi emberi környezetük, és az egész Földünk természeti környezete javát szolgálják.

Írásaikon, interaktív előadásaikon, élmény hétvégéiken, közösségi találkozóikon keresztül szeretnék felébreszteni embertársaik valódi TEREMTŐ-képességét és elősegíteni belső tudati átalakulásukat magasabb dimenziók és lehetőségek felé.