TE hányszor tartózkodsz olyan térben, ahol mindenki, de tényleg mindenki jól érzi magát körülötted, mondhatni jelen van és felszabadult és boldog???

Nem túl gyakran fordul elő igaz?

HA te is ott voltál és drukkoltál a magyar csapatnak a képernyő elől, netán a tribünről, bizonyosan át tudtad érezni mekkora, szinte tapintható Erő halmozódik fel abban a térben, ahol olyan emberekkel vagytok egymásra hangolódva, akik nagyon feldobott hangulatban vannak.

Dr. David R. Hawkins tudatkutató professzor számszerűsített tudatskáláján, amiről nem győzünk eleget írni és beszélni, 200- az szint felett, az –az a Bátorság szintje felett kezdődik igazán az ÉLET, úgy mond, amikortól egyáltalán lehetőségünk nyílik észre venni egyáltalán a kínálkozó lehetőségeket (!!!), ahol el tudunk kezdeni „működni” mint emberek.
200 alatt azonban csak vergődünk, másokat hibáztatunk, erőtlenek vagyunk és egészen kilátástalannak érezzük a helyzetünket.
A Foci EB-n előállított tér egyébként kb. 175-ös szinten a Büszkeség szintjén kalibrál, és már az is láthatóan mennyivel jobb érzés adott a legtöbb embernek, mint a hétköznapi fásult tudatállapot.
Bár tudom, hogy bizonyosan voltak olyan drukkolók is, akik egészen az Öröm 540-es szintjéről voltak képesek élvezni a játékot, függetlenül, hogy mit hoz, majd az eredmény.miter tudattérkép kicsi

Mi azokat a tereket nevezzük MiTÉR-nek, ahol legalább 250 –a PÁRTATANSÁG állapotában vagy afelett leledzünk.
Ilyen formán a barát, aki meghallgat, vagy a gyermekét váró és szerető szülő vagy édesanya is épp MiTeret tart gyermekének, amikor még elvárások nélkül, PÁRTATLANUL képes figyelni az újdonsült jövevényt, hogy ő szabadon, a legjobb önmagává cseperedhessen . Ugyanis fizikailag(!) válunk lehető legjobb kiadású önmagunkká ezen „gyógyító” térben!

A Pártatlanság vagy afelett kalibráló energetikai tér hatására Te is elkezdesz felfelé emelkedni a skálán, te is elkezdesz összhangba kerülni magaddal, úgy is mondhatjuk, hogy elkezdesz emlékezni sokkal magasabb potenciállal rendelkező és legjobb kiadású: eredeti Ömagadra, és ez még nem minden!

Lehet, hogy a foci EB-n nem feltétlen tudatosul mindenkiben, hogy milyen fantasztikus öngyógyítást végeztek éppen magukon, a sejtek elkezdenek kitágulni és táplálkozni, a DNS ellazul, a szervek energiához jutnak, kreativitás, figyelmünk tere megnő, befogadóvá válunk új lehetőségekre… a végletekig tudnám sorolni a személyben és környezetében beálló pozitív köetkezményeket (akár csodákat 🙂

Tudtad, hogy a személyes hangulatod van a legnagyobb hatással az egészségedre?

Nagyobb hatással van rá, mint bármi, amit megeszel, vagy megiszol!
Vannak olyan magas tudatállapotok, ahol közismerten nem hatnak ránk még a tiszta mérgek sem! Létezik egy olyan őslakos törzs, akik vadászat előtt úgy ellenőrzik, hogy felkészültek-e a hajszára, hogy az öröm állapotáig táncolják magukat, majd mérget isznak, és csak az mehet vadászni, akire nem hatott a szer.
A személyes hangulatodra pedig tudod, mi van a legnagyobb hatással?

Ellentétben a közhiedelemmel, miszerint: „a körülmények határozzák meg legjobban hogy létünket” (ez voltképp épp fordítva van, de erről majd bővebben máskor)

…a körülötted és veled szoros energetikai kapcsolatban élők hogy léte, érzései és tudatállapota!!!

Amikor elkezdjük véleményünkkel, előítéleteinkkel, és elvárásaikkal tarkítani a közös „mezőt” azonnal kiesünk a MiTÉRből, de nem csak mi, hanem az is, aki jelen van, vagy szoros érzelmi=energetikai kapcsolatban áll velünk.

Mivel nem egymástól elszeparált lények vagyunk, nem tudunk nem hatni egymásra!
Még ha ezt is próbálták elhitetni veled, és erre lettünk mind – mondhatni elég sikeresen- kondicionálva, mégis a kvantum-összefonódás és elképesztőő mennyiségű kísérlet után végre bizonyíthatóvá vált, hogy semmi, de semmi nincs elkülönülve egymástól ebben a csodálatos világban!!! És mivel csak a közös mező létezik, ahogy Einstein is mondta, hogy ez az egyetlen valóság, minden megnyilvánulásunknak és érzésünknek köze van a minket körülvevő lények pillanatnyi „hogy létéhez”.

Tudtad például, hogy ha hirtelen látszólag minden előzetes ok nélkül stresszesnek kezded magad érezni, vagy elszomorodsz, vagy dühös leszel, egyáltalán nem biztos, hogy közvetlen hozzád tartozik az az érzés, ami megjelent épp benned?

Furcsán hangzik?

De képzeld, hogy ez pozitív értelemben is ugyan ilyen jól működik!!!
Rendkívül egyszerűen tudjuk átvenni és egymásra ragasztani érzéseinket és hangulatunkat, akár kilométeres távolságokból is azokra, akikhez erős érzelmi= energetikai szálak fűznek bennünket!

Idén csak két nyári hétvégén elérhető és csak limitált férő helyekkel bíró MiTér Áttörés Élményhétvége ezért is lesz két egyedi és nagyon különleges esemény:

– mert egyrészt a szellemünk, a lelkünk, de még az összes sejtünk is éhezik, arra a magasba repítő tudatállapotra, ahol minden magától kezd gyógyulni és Önmaga lehető legjobb kiadású verziójára váltani, amit csak azon kivételes pillanatokban vagyunk képesek érezni, ahogy a levél elején is írtam, amikor mindenki jól érzi magát a környezetünkben!

-másrészt:  Itt a NYÁR a valódi feltöltődés és az Ünnep ideje, minden szempontból!
Ha tehát a nyár folyamán van sok olyan hely, ahová mehetsz, ahol garantálják neked, hogy mindenki jól fogja magát érezni és magas tudatállapotban lesz, előállítva ezzel egy rendkívűl magas frekvenciájú, gyógyító teret (Miteret: amit csak egymásnak tudunk biztosítani) akkor ne gyere!
De ha úgy érzed, hogy nem töltesz elegendő időt inspiráló, boldog, magas rezgésű energetikai térben, akkor ne hezitálj, mert elképzelésed sincs, hogy mennyi minden múlik azon, hogy kikkel hol és milyen szinten mulatod a drága életidőd és hogy milyen csodálatos hatása lehet nem csak rád, de mindenki másra is a környezetedben!

Nagyon várom, hogy találkozzunk és Te is ráérezhess a MiTér felejthetetlen ízére 🙂
Én tehát részben ezért nem Hollywoodban koptatom a kockaköveket és hogy még miért nem, arról pedig az Everness Fesztiválon fogok beszélni Július 3-án a fesztivál fő napja utáni reggelen 8:30-tól a Fréfiak Klubja helyszínen, ha jössz a fesztiválra várlak “Az Új Mi “című interaktív előadásomon 🙂

Áldott napokat!

Egres Katinka