vigyazattudatossag2-recovered

 

Egy örök érték MEGJELENT AUDIO TRÉNING formátumban!

(EGYELŐRE CSAK ITT BESZEREZHETŐ )

“Az emberek nagyon szeretnének körülményeiken javítani, de vonakodnak attól, hogy önmagukon javítsanak, éppen ezért maradnak megkötve…”
James Allen 1902

A több mint 110 éve írt örök igazságok kiskönyve, amit már több mint egy évszázada osztogatnak kézről kézre emberek milliói a világ számtalan országában, a legfelsőbb üzleti köröktől kezdve a vállalkozókon, tanítókon és tanítványokon keresztül mindenki, aki fejlődni szeretne a saját területén! Ez a könyv felelős részben a teljes személyiség fejlesztő iparág megszületéséért!

agwebrekivulforditva

 Ebben az abszolút irodalmi élményben
VÁLASZT KAPSZ A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKRE IS:

Milyen kódokkal vagyunk programozva mi emberek?
Hogyan férhetünk hozzá és írhatunk át olyan “programokat”, amik futnak rajtunk? Az-az, HOGYAN HEKKELHETNÉM MEG ÖNMAGAM? Mi formálja jellemünket, bennünket folyamatosan? Mi a pontos módja, ha valóban VÁLTOZNI és/vagy VÁLTOZTATNI szeretnénk a jellemünkön, szokásainkon? Mi vezet betegségeinkhez, és mi a LEGFONTOSABB, amit tehetünk a gyógyulás érdekében? Hogyan formáljuk a Valóságunkat és körülményeinket? ]Mi a PONTOS MECHANIZMUSA, HA VÁLTOZTATNI SZERETNÉNK KÖRÜLMÉNYEINKEN? Hogyan élhetünk és TEREMTHETÜNK TUDATOSABB ÉLETET, PÁRKAPCSOLATOT és ÉRTÉKEKET magunk körül? Mi a célok szerepe, és milyen célt érdemes kitűzni a különböző tudat szinteken? Mi a “gondolat -tényező” szerepe a megvalósításban? Honnan tudhatod bizonyosan, hogy mivé fogsz válni a jövőben? Mi a valóban békés és kiegyensúlyozott élet “know-how”-ja (elérési útja)?

zold-nyil       Hallgass bele:       zold-nyil

James Allen – Ahogyan gondolod – Előszó

A TELJES ANYAGHOZ AZ OLDAL ALJÁN JUTHATSZ HOZZÁ.

AZ ÍRÓRÓL, a mesterről, az önfejlesztés titkos eminenciásáról:

“Ő sohasem írt teóriákat, vagy csak azért, hogy írhasson, csak akkor írt, ha üzenete volt, amik csak akkor váltak azzá, mikor már megtapasztalta életében azok eredményét és tudta, hogy jók. Ő csak tényeket írt le, amik a gyakorlat által bármikor bizonyíthatók.” – Lily Allen

Annak ellenére, hogy könyve az “Ahogyan gondolod” a világ minden részéről milliókat ösztönzött és részben felelős a teljes személyiség és szemléletfejlesztő iparág megszületéséért, csak nagyon keveset tudunk a könyv megalkotójáról James Allenről.

Leichesterben, Angliában született 1864-ben és egy angol nagyvállalat igazgatójának személyi titkára volt 1902-ig. 38 éves korában “nyugdíjba vonult”, visszavonult a társadalmi életből, hogy üzeneteket fogalmazhasson meg az eljövendő generációknak és egy kis farmra, Ilfracombe-ba költözött feleségével. Több, mint 20 művet vetett papírra, mielőtt 48 éves korában váratlanul meghalt.

“Az embert addig hányják, vetik a körülmények, míg elhiszi magáról, hogy külső tényezők teremtménye, de amikor ráébred, hogy ő maga a teremtő erő, és parancsolhat a lénye rejtett talajának és magjának, -melyből a körülmény kinő-, jogos gazdájává válik önmagának és körülményeinek.”
– részlet a II. fejezetből

james-allen-foto

Élete fő műve az Ahogyan gondolod, a “kiskönyv” – ahogy ő hívta-, rengeteg  más íróra, sikeres vállalkozóra és művészre is nagy hatással volt, olyanokra, mint Norman Vincent Peale, Earl Nightingale, Dennis Waitley, Tony Robbins és még sokan mások.

Azóta már olvasók millióit inspirálta különböző nyelveken abban a felismerésben, hogy az ember álmai valósággá válhatnak, egyszerűen a gondolatai erejének köszönhetően.

 

A KÖNYVRŐL, az alapműről, mint élet-esszenciáról,
ami elfér egy zsebben:

 ahogyan-gondolod-eredeti-kiskonyvborito

James Allen könyve, az Ahogyan gondolod a világ minden részéről milliókat ösztönzött, civilek fordították le, magukat vagy vállalkozásukat fejleszteni kívánó egyének és csoportok adták kézről-kézre, és bizonyos társadalmi körökben évtizedek óta alapműnek számít az “Ahogyan gondolod”.

Rengeteg sikeres ember hivatkozik erre a “kis-könyvre” mint, aminek sikere jó részét köszönheti, mely valódi kulcsot adott önmagához, csúnya szóval “ön-működtetéséhez”, vagyis a megoldások útjában lévő saját gondolati gátjai felszámolásához.

Aki már olvasta, tudja, hogy mire gondolunk.

A szerző gondolatébresztőnek szánta a könyvet, hogy arra ösztökéljen férfiakat és nőket, hogy felfedezzék és felfogják az igazságot, hogy
“Ők maguk formálói önmaguknak” gondolataik által, amelyeket önmaguknak választanak és önmagukban megerősítenek.

 MINDEN LETÖLTÉS   =    + 1 FA !!!

 

weforestveddhatlogo

Most minden hivatalos letöltésnél 1-el TÖBB FA elültetésével és felnevelésével gazdagítod a bolygónkat a Mitér Tudatműhely és a WeForest Foundation jóvoltából!

Erről a megrendelést követően tanúsítványt is állítunk ki a számodra.  Így nem csak szeretteidnek vagy önmagadnak okozhatsz örömet ezzel a vásárlással, de még tettél egy lépést az emberiség számára élhető klíma fenntartásának és a szegényebb közösségek értelmes munkához juttatásában is.

Köszönjük!

ecoproject

Az előadóról, mint hangról és kiadóról:

Egres Katinka több, mint 10 éve végzett nemzetközi színművész, akit leginkább magyar filmekből ( Megy a gőzös c., 9 és fél randi) vagy a színpadról ismerhetünk, több idegennyelvű filmszerep és több év migráció után, 3 évvel ezelőtt Hollywood küszöbéről fordult az öko-közösségek életének kutatása felé, majd vissza Magyarországra, saját elmondása szerint azért, mert szívügyének tekinti a magyar emberek öntudatra ébresztését,  a magyar ember sorsának és életminőségének javítását. Jelenleg két kisgyermek édesanyja, fordít, előadásokat tart, tanít, dalokat ír, filmeket készít, elvonulásokat, workshopokat és közösséget szervez az érzelmi intelligencia, a gyógynövények ereje és a tudatosodás témakörében.

304x380_katinka-egres-ff-kep2

” James Allen 115 évvel ezelőtt lejegyzett gondolatai, olyan gondolati-magvak, amiről őszintén úgy hiszem, hogy ha felcserepedő fiataljaink elméjében még időben elvetésre kerülnek, van még remény az emberiség számára ezen a Földön.”

Nincs a világon nagyobb hozamú táptalaj, mint az emberi elme, mert ha jól műveljük, a bele ültetett gondolati-magok kicsírázva és szárba szökkenve nagyobb változást hozhatnak a világba, mint bármilyen más törekvés! Ezért nem találtam nemesebb feladatot, mint hogy magyar nyelven hangot is kölcsönözhessek ennek a csodálatos műnek, aminek minden szavával együtt rezdül lényem.” Egres Katinka

 

Nem titkolt célja, hogy az Ahogyan gondolod c. könyvben foglalt rendkívül értékes gondolat-magokat eljuttassa
legalább 1.5 millió magyar emberhez, ami a teljes magyarság 10 %-a.

*** És ami egyes szociálpszichológiai kutatások szerint már az a “kritikus tömeg”, akik megállíthatatlan pozitív változást tudnának eredményezni társadalmunk minden szintjén.

“Minden üzleti, értelmi, vagy szellemi világban elért eredmény, határozottan irányított gondolatok eredményei, ugyanazon törvény által irányítottak és ugyanaz  a módszerük…”
                                                                                                              James Allen

 

A TELJES ANYAGHOZ az oldal alján juthatsz hozzá.

AJÁNLÁS:
miterhullamok

“Amíg a különböző szent írások és ősi bölcseletek több ezer éve egyszerűen csak kinyilatkozták, a kvantumfizikusok lassan viszont matematikai képletekkel is le tudják írni, ahogyan a hit, remény vagy a szeretet energiája rendet tesz a világban.
Mindennek ellenére, az egyik legemberibb tulajdonságunk, hogy végletekig szkeptikusok vagyunk a saját lehetőségeinkkel kapcsolatban. Hiába áll rendelkezésre bármilyen tudás, ha épp a korábban berögzült rossz szokásmintáink azok, amelyek megakadályozzák a változást.
James Allen 115 évvel ezelőtt megfogalmazott gondolatai a konzervnyitó precizitásával nyitja ki szívünket és teszi befogadóvá, hogy aztán a legegyszerűbb nyelvezettel, a legegyszerűbb szavakkal tűzet gyújtson ott, arra inspirálva, hogy váljunk gondolataink és érzéseink mesterévé, ezáltal pedig, maga az életünk válhasson mesterművé.”

Tarnóczy Vilmos
www.kvantumklub.hu

Az “aki minden körülményt szolgálójává tesz..” felhasználása fejlődésünkben nagyon tanulságos gondolat. Másik:”egy erős ember nem segíthet egy gyengén, csak, ha a gyenge is szeretné…” >>> brilliáns!!!! Másik gyöngyszem: “határainkat csak gondolataink és választásaink szabják meg”. Már másodszor olvasom, de mindig találok benne újabb és újabb kincseket.
Dr.Rémay László Róbert

Azt mondják, a művész Isten földi küldöttje, mert a kimondhatatlan és megfoghatatlan világ magasságaiból és mélységeiből merít, hogy aztán önmagán átengedve, lehozza azt a földre és az anyagban formát, értelmet és szent minőséget kölcsönözzön neki. És minél inkább képes elméje tisztaságát megteremteni és megőrizni, annál tisztább üzeneteket képes közvetíteni a szellem és a lelkek eme különleges dimenziójából. Különösen igaz ez, az író James Allen, és az előadó Egres Katinka együttes munkájának végeredményére!

***

Az audio tréningről,  mint tudati technika alkalmazásáról:

Tudtad, hogy akár ez az 1 db ilyen audio tréning képessé tehet a tudatalattidból táplálkozó (!!!) negatív gondolkodási és cselekvési szokás mintáidat levetkőzni és felülírni?

***

Neuropszichológiai kutatások kimutatták, hogy ha valamit a hétköznapi beszédnél lassabb tempóban, esetleg mélyebb hangnemben hallgatsz, netán még zene is szólt hozzá, képes vagy nem csak a rövid távú memóriádat dolgoztatni, vagy elérni, hogy az elméd megértse az adott információt, de a két agyfélteke összehangolódásának köszönhetően olyan mélyre jut az információ, hogy a részeddé válik.
Gyakorlatilag egy eszközt kapsz a kezedbe, amivel meghekkelheted saját magad!

Ha szeretnéd, hogy  ne csak az elméd értse meg és pipálja ki a szavak értelmezését, mint amikor csak olvasol, de gyakorlattá és szokássá tudd növelni életedben ezeket a rendkívül értékes gondolati erőforrásokat, akkor érdemes rendszeresen hallgatni.

Fejezet címek:

agwebre2old

Mi jár még az AUDIO TRÉNING LETÖLTÉSSEL?

 

MERT EZZEL MÉG NINCS VÉGE…

Az AUDIO TRÉNING MELLÉ,
a következő AJÁNDÉKOK járnak még:

 

A könnyebb hordozhatóság és áttöltés kedvéért 1 extra mp3 fájl,
ami egyben tartalmazza az egész 1 órás hanganyagot:
mp3download

 

JAMES ALLEN – AHOGYAN GONDOLOD
AJÁNDÉK E-BOOK
ebook-icon-prod-400x400-e1371392850965

 

LUNCZER BABETT kortárs festő és képzőművész
egyik rendkívül felemelő festményének (12×12 cm) másolata
babettfestmeny

 

+  EGY FA ELÜLTETÉSÉRŐL SZÓLÓ TANÚSÍTVÁNY
weforest-badge-final_grande

 

TEHÁT:  

 +  egy örök értékű Hangoskönyv letöltés
+e
gy örök értékű AJÁNDÉK könyv (pdf)
+ egy ajándék kortárs festmény
+ 1 db fa elültetése és felnevelése,
mindez egy reggeli áráért…

egyéni összahangmiter

A MEGRENDELÉSHEZ
KATTINTS A KÍVÁNT LINKRE:

és ne csak magadra gondolj!
AJÁNDÉKOZZ fejlődést és tudatosságot élményben :

Kérdés esetén írj a magvagy@gmail.com címre vagy hívd a 06 30 641 52 99-es telefonszámot!

Az audió tréninget többek között környezetbarát okokból kifolyólag is,
már csak LETÖLTHETŐ formátumban lehet megvásárolni:

ONLINE LETÖLHETŐ AUDIÓ TRÉNING 4.990 Ft >>>

Az AJÁNDÉK e-book már mindenképpen a tiéd!

A kérdés most már csak annyi, hogy:

HA szeretnéd el is érni, nem csak álmodozni a céljaidról…
HA tisztában vagy vele, hogy milyen ritka lehetőséget kapsz a kezedbe,
HA nem csak az elmédet szeretnéd megetetni újabb hangzatos mondatokkal,
HA valóban szeretnéd a tudatalattidban is átírni a mélyben futó “negatív gondolkodási mintákat” is,
HA gondolkodás,- viselkedés,- vagy hozzáállás-módosítót ajándékoznál valamelyik szerettednek a legszívesebben…
HA egy fával is gazdagítanád a bolygónkat…

és egyetértesz James Allen szavaival a 6. fejezetből, mi szerint:

” Zeneszerző, szobrász, festő, író, próféta, bölcs — ők a világ megmentői, a mennyország építészei. A világ azért szép, mert ők éltek. Nélkülük a dolgozó emberiség…elpusztulna…”

akkor válassz ezen lehetőségek közül:

ONLINE LETÖLTHETŐ verzió 4.990 Ft >>>

Ha viszont mindezek ellenére csak az e-book verzióját kéred ennek a csodának,
akkor az  e-mail címed megadásával  itt tudod igényelni:

Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Szeretnék még ehhez hasonló anyagokról értesülni:: Igen
Nem